· 

Gartenmöbel A und B-Ware

Kommentar schreiben

Kommentare: 2
 • #1

  Forrai (Dienstag, 28 August 2018 21:22)

  Dear Sirs,
  Please send me more information about your products. (photos, product lists, composition, who is manufact, what is the best price, etc..) Where can I buy the goods? Can I view the goods before purchase? Can I pay with cash when shopping? What are the other terms of purchase? I am waiting for your answer, asap.
  Best regards
  Forrai János
  from Hungary
  forrteam@gmail.com

 • #2

  Hamdane (Sonntag, 28 April 2019 19:17)

  Geachte heren,
  Stuur me meer informatie over uw producten. (foto's, productlijsten, samenstelling, wie is de fabrikant, wat is de beste prijs, etc.) Waar kan ik de goederen kopen? Kan ik de goederen vóór aankoop bekijken? Kan ik contant betalen bij het winkelen? Wat zijn de andere aankoopvoorwaarden? Ik wacht zo snel mogelijk op je antwoord.

  Met vriendelijke groeten
  M.hamdane
  Mhamdane2012@Hotmail.com
  Nederland